Skip to content

O nama

O nama

"Enjoy the moment" pruža usluge relaksacije i rehabilitacije. Osteopatski tretmani i refleksologija su samo deo ponude koncepta kompanije „Enjoy the moment“ čiji se tim neprekidno usavršava i do sad je prošao brojne edukacije pod mentorstvom evropskih stručnjaka u Italiji, Austriji, Sloveniji i Švajcarskoj.

Pristup klijentu i radu je multidisciplinaran i u skladu s tim „Enjoy the moment“ u svojoj ponudi ima autentične fiksatore, steznike i zavoje izrađene od najkvalitetnijih materijala, koji se koriste nakon povreda lokomotornog sistema (traumatskih i sportskih povreda), kao i za korekcije posture kod dece i odraslih.

Cilj našeg rada je olakšavanje tegoba, najbolja moguća korekcija posture i dovođenje kinetičkog lanca u balans što omogućava lakše pokretanje, izvođenje aktivnosti i kao krajnji rezultat ima bolje opšte stanje organizma.

„Naša inspiracija su ljudi, ljudski um, društveni odnosi, kulture, religije, nauka i putovanja, dok je Nikola Tesla uzor i naučnik čija učenja sledimo…“

Marina Popović

Marina Popović (rođ.1991.) završila je srednju medicinsku školu i Visoku zdravstvenu školu strukovnih studija u Beogradu. Neprekidno usavršava svoja znanja širom Evrope, a ono što je izdvaja je i holistički pristup kako čoveku, tako i njegovim zdravstvenim problemima koji praktikuje u svom radu.